Γίνε δάσκαλος Yoga

 

Μάθε πως μπορείς να εκπαιδευτείς για να γίνεις δάσκαλος yoga αλλά και ποιες δυνατότητες πιστοποιημένης εκπαίδευσης σού παρέχει το Studio One Sports & Fitness School by Ωmega Academy.

Κείμενο: Ιωάννα Δρανδάκη*


Yoga. Ένα υπέροχο ταξίδι. Ένα μονοπάτι αυτογνωσίας και ενδοσκόπησης. Ένα από τα 6 φιλοσοφικά συστήματα, τις 6 όψεις -sad darsanas- της Ινδικής φιλοσοφίας που συναντάμε το 5.000 π.Χ. Μια μέθοδος που μέσα από τις τεχνικές της βοηθά να ξεπεραστούν περιορισμοί και εμπόδια και να επέλθει αρμονία και ένωση στο φυσικό, στο νοητικό και στο  πνευματικό σώμα.


Ο ασκούμενος αρχίζει να ζει συνειδητά στο παρόν, μένοντας εσωτερικά γαλήνιος  όταν έχει να διαχειριστεί την ένταση της καθημερινότητας καθώς έχει σαν στόχο την ανακάλυψη του αληθινού Εαυτού.


Εκπαιδεύσου στην Yoga

Το εκπαιδευτικό των 200 ωρών είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για όποιον  επιθυμεί να εμβαθύνει στην πρακτική του και να γνωρίσει αναλυτικά τις  asanas μαζί με τους  χειρισμούς διόρθωσης, την  pranayama, το διαλογισμό τη nidra yoga.

Με τη φιλοσοφία που θα διδαχθείς και μέσα από την ιστορική αναδρομή μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα τη μέθοδο και μέσα από την ανατομία και την κινησιολογία θα καταλάβεις πως λειτουργεί σε τέλεια αρμονία το ανθρώπινο σώμα.


Με την λήξη του εκπαιδευτικού και την επιτυχία σου στις τελικές εξετάσεις, θα είσαι σε θέση να προσφέρεις και να μεταδώσεις την μέθοδο με ασφάλεια.


Το εκπαιδευτικό των 300 ωρών είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω…. περισσότερες και πιο απαιτητικές asanas, μελέτη και εμβάθυνση στα φιλοσοφικά κείμενα, advanced pranayama, θεραπευτική γιόγκα και σχεδιασμό προγραμμάτων για ειδικούς πληθυσμούς και τρίτη ηλικία, θεματικά μαθήματα και εκμάθηση μάντρας.

Με την λήξη του εκπαιδευτικού και την επιτυχία σου στις τελικές εξετάσεις, θα είσαι σε θέση να προσφέρεις την μέθοδο σε εξειδικευμένες κατηγορίες μαθητών και να οργανώνεις retreats και evens.


Το εκπαιδευτικό της παιδικής γιόγκα  απευθύνεται σε δασκάλους γιόγκα, γυμναστές, χορευτές, νηπιαγωγούς παιδοψυχολόγους, φυσικοθεραπευτές, δασκάλους, σε όσους ασχολούνται με παιδιά και σαφώς σε γονείς.

Με την λήξη του εκπαιδευτικού και την επιτυχία σου στις τελικές εξετάσεις, θα μπορείς να ξεκινήσεις αυτό το όμορφο ταξίδι στην παιδική γιόγκα με συνοδοιπόρους τα παιδιά, τη φαντασία τους και πρωτίστως την όμορφη, καλή, θετική διάθεση και ενέργεια.


Το εκπαιδευτικό της Περιγεννητικής Yoga περιλαμβάνει Τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης στην εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη λοχεία, χορό και τραγούδι στην εγκυμοσύνη και τον τοκετό, τεχνικές με τον/τη σύντροφο, Asanas και προσαρμογές ανά περίοδο.

Με την λήξη του εκπαιδευτικού και την επιτυχία σου στις τελικές εξετάσεις, θα μπορείς να αναλαμβάνεις έγκυες καθώς και γυναίκες που μόλις γέννησαν, με ασφάλεια και ευθύνη.


* Η Ιωάννα Δρανδάκη είναι υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος Yoga Alliance Diploma (RYS-200 και RYS-300) του Studio One Sports & Fitness School by Ωmega Academy. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό προσόντων Yoga Alliance.  

Personal Training 500h Diploma
Yoga Alliance RYS 500 Diploma
Pilates Instructor 500h Diploma
Group Exercise Leader
E-Learning Διπλώματα
Διπλώματα - Σεμινάρια