Είμαστε στο… μυαλό σας, είμαστε… ΕΣΥ!


Είμαστε στο… μυαλό σας, είμαστε… ΕΣΥ!

Άλλαξε τη Ζωή σου

Καθημερινά, όλη η εκπαιδευτική ομάδα του Studio One δίνει τον καλύτερο εαυτό της για να προσφέρει στον κάθε σπουδαστή – στρια την πληρέστερη – έγκυρη γνώση, με μεθοδικότητα, προσήλωση, ασφάλεια και ατελείωτο μεράκι. Μέσα από αυτή τη διαδικασία έμπρακτης προσφοράς, είναι συναρπαστικό να ανακαλύπτω ότι και εγώ ο ίδιος εξελίσσομαι και μαθαίνω ολοένα και περισσότερα πράγματα. Για μένα, για σένα, για όλους όσους μας τιμούν με τη εμπιστοσύνη τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρουσιάζουμε κάθε χρόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Βελτίωση, εξέλιξη, πρόοδος. Αυτά επιδιώκουμε στο Studio One, αυτά πετυχαίνουμε. Με σκληρή και συστηματική δουλειά, μετά από πολλή σκέψη για κάθε νέα εκπαιδευτική διαδικασία που επιλέγουμε, για κάθε νέα μέθοδο προπόνησης που φτιάχνουμε ή φέρνουμε πρώτοι από το εξωτερικό. Όλα ψαγμένα, όλα καλοσχεδιασμένα, όλα καλοκουρδισμένα, τίποτα παράταιρο, τίποτα ακραίο, τίποτα ζορισμένο, όλα στην ώρα τους.

Μην απορείς! Ο δικός μας ρόλος είναι να σκεφτόμαστε πριν από εσένα, να σκεφτόμαστε για σένα όσα έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση – επιμόρφωσή σου, να σκεφτόμαστε  όπως εσύ, με σκοπό να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου – να σε προετοιμάσουμε για μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα στον μαγικό χώρο του Fitness.

Η σχολή μας είναι το δεύτερο σπίτι σου!

Είναι το επιστημονικό εργαστήρι που κτίζεις λιθαράκι-λιθαράκι τον γνωστικό σου καμβά, που βελτιώνεσαι, εξελίσσεσαι, προοδεύεις.

Και ναι, μην απορείς, ΕΣΥ είσαι η έμπνευση για οτιδήποτε κάνουμε, σε ΣΕΝΑ αφιερώνουμε κάθε νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, κάθε νέα δημιουργία, κάθε καινούργια υπηρεσία!

Μέσα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα Fitness σου παρέχουμε όλα εκείνα τα εφόδια που είναι απαραίτητα για να ξεχωρίσεις – ανελιχθείς στον επαγγελματικό στίβο της Άσκησης και της Ευεξίας.

Στο ταξίδι αυτό είμαστε παρέα.

Μία Ομάδα.Ένας Στόχος.

Γιώργος Ξηρός

Personal Training 500h Diploma
Yoga Alliance RYS 500 Diploma
Pilates Instructor 500h Diploma
Group Exercise Leader
E-Learning Διπλώματα
Διπλώματα - Σεμινάρια