Studio One Πάτρας: Η κορυφή στο fitness


Studio One Πάτρας: Η κορυφή στο fitness

Το STUDIO ONE είναι δεσμευμένο στην παροχή εξειδικευμένης κατάρτισης με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα

H εξέλιξη του τρόπου εκγύμνασης είναι απίστευτη τα τελευταία χρόνια. Νέες μεθόδοι, νέα μηχανήματα, νέες τεχνικές, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη εκγύμναση. Επίσης, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με το fitness, αλλά και να ξεχωρίσουν στον χώρο.

Ο Πάρης Κακαβούλας και ο Σπύρος Ρηγάτος είναι δύο από τους πιο γνωστούς Πατρινούς προσωπικούς προπονητές και υπεύθυνοι του εκπαιδευτικού οργανισμού Studio One Πάτρας. Αν ενδιαφέρεστε να σταδιοδρομήσετε επαγγελματικά στο Fitness, η συνέντευξη που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή κατάρτισης.

Τι ακριβώς είναι το STUDIO ONE;

«Το STUDIO ONE (www.studioone.gr) είναι ένα διεθνές Ινστιτούτο Σπουδών Fitness, πιστοποιημένο ως “Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου Ι” από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (https://www.eoppep.gr) και διαπιστευμένος πάροχος εκπαίδευσης από το EUROPEACTIVE (http://www.europeactive.eu), το Αlan Herdman Pilates (http://alanherdmanpilates.co.uk) και το YOGA Alliance (https://www.yogaalliance.org). Ιδρύθηκε το 2007 από τον Γιώργο Ξηρό και από το 2019 αποτελεί μέλος των σχολών Ωμέγα. Διαθέτει εκπαιδευτικά εργαστήρια σε πέντε πόλεις της Ελλάδας και στην Κύπρο, ενώ στην Πάτρα δραστηριοποιείται από το 2012».

Τι μπορεί να σπουδάσει κάποιος στο STUDIO ONE Πάτρας και πόσο διαρκεί η φοίτηση;

«Το STUDIO ONE Πάτρας παρέχει πιστοποιημένα ταχύρρυθμα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων σε Personal Training, Yoga, Pilates, Group Functional Training κ.ά., στα οποία διδάσκουν κορυφαίοι αθλητικοί επιστήμονες, με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών, μεγάλη εμπειρία στο Fitness και υψηλή εξειδίκευση. Η διάρκεια των σπουδών εξαρτάται από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (δίπλωμα) που θα επιλέξει κάποιος, π.χ. για το δίπλωμα “Personal Training” είναι 13 εβδομάδες, με μαθήματα κάθε Σάββατο και Κυριακή».

Τι σημαίνει για τον σπουδαστή η πιστοποίηση από το EUROPEACTIVE;

«Το EUROPEACTIVE, με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός που εκπροσωπεί το σύνολο του τομέα της υγείας και του Fitness στη Ευρώπη. Οι παρεχόμενες στους αποφοίτους μας από το EUROPEACTIVE πιστοποιήσεις αποτελούν προϋπόθεση για την εγγραφή τους στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματικών της Ασκησης (eREPS – http://www.ereps.eu) και αναγνωρίζονται ως επαγγελματικό προσόν (EQF-3, EQF-4) σε δεκάδες χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων σε 26 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις USA, στη Ρωσία, στην Ινδία, στις Βαλκανικές χώρες, στα Αραβικά Εμιράτα και αλλού».

Πού γίνονται τα μαθήματα;

«Ανάλογα με το δίπλωμα που θα επιλέξει κάποιος, Personal Training, Yoga, Pilates ή Group Functional Training, τα δια ζώσης μαθήματα γίνονται σε συγκεκριμένα συνεργαζόμενα γυμναστήρια της Πάτρας, σε χωροταξικά κατάλληλες αίθουσες, πάντα σε ολιγομελή τμήματα, κάτω από συνθήκες προσωπικής διδασκαλίας, ασφάλειας και υγειονομικής προστασίας. Συγχρόνως με τη δια ζώσης διδασκαλία, παρέχουμε σε κάθε σπουδαστή/σπουδάστρια δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση 24/24 στην βραβευμένη διαδικτυακή πλατφόρμα επιμόρφωσης του STUDIO ONE, καθώς και αποκλειστικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια, μοναδικά στο είδος τους».

Υπάρχουν εγγυήσεις για την ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρετε;

«Το STUDIO ONE είναι δεσμευμένο στην παροχή εξειδικευμένης κατάρτισης με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, αληθινό αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, αποτελεσματικότητα, συνεχή βελτίωση και δια βίου επαγγελματική εξέλιξη. Για το ποιοι είμαστε, τι παρέχουμε και για το πόσο φροντίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας σε όλα τα διπλώματά μας, μπορείτε να ρωτήσετε οποιονδήποτε από τους δεκάδες αποφοίτους μας – δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τόσα χρόνια είμαστε στην κορυφή και πάντα πρώτοι στην προτίμηση των υποψήφιων σπουδαστών».

Πώς μπορεί κάποιος να μάθει περισσότερα για τις σπουδές στο STUDIO ONE Πάτρας;

«Μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 6937059428 και στο 6970526771 για να κλείσουμε ένα προσωπικό ραντεβού ενημέρωσης».

Personal Training 500h Diploma
Yoga Alliance RYS 500 Diploma
Pilates Instructor 500h Diploma
Group Exercise Leader
E-Learning Διπλώματα
Διπλώματα - Σεμινάρια