Οι νέες δράσεις μας!

 

To Studio One οδηγός στις εξελίξεις του Fitness ανακοινώνει με τιμή και χαρά τις ακόλουθες δράσεις λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου.

1.Tη συμμετοχή του στην επιστημονική ομάδα - επιτροπή ειδικών που σύστησε το Europe Active η οποία θα αναλάβει να ολοκληρώσει - παρουσιάσει τα νέα standards για τη μέθοδο Pilates με όργανα (Apparatus) σε πανευρωπαϊκή κλίμακα. Η επιτροπή αποτελείται από επτά (7) κορυφαίες σχολές παγκοσμίως καθώς και μέλη από το Professional Standards Committee  του Europe Active. Η αξία και το υψηλό επίπεδο γνώσης - εξειδίκευσης που έχει ο οργανισμός μας αναγνωρίζονται εμπράκτως, αποτελούν το απόλυτο εχέγγυο επιτυχίας για τους  σπουδαστές μας σε Ελλάδα και εξωτερικό.  

Επιπρόσθετα, στο πρόσφατο International Standards Meeting (ISM) που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα ο ιδρυτής του Studio One Γιώργος Ξηρός ήταν βασικός εισηγητής με θέμα τη νέα εποχή - το όραμα για το European Register of Exercise Professionals (EREPS) του οποίου αποτελεί Πρεσβευτή από το 2020.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις σε παγκόσμια κλίμακα   - συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εταιρείες εξοπλισμού fitness, οι κορυφαίοι οργανισμοί εκπαίδευσης από Αμερική και Ευρώπη.
 

​2. Το CHRISTMAS WELLNESS CONCEPT, την Παρασκεύη 16 Δεκεμβρίου, 18.00 - 00.00.

​Σας περιμένουμε όλους - όλες να γιορτάσουμε, να γυμναστούμε, να ανταλλάξουμε ενέργεια και ευχές σε ένα μοναδικό, πολυθεματικό, εξάωρο event που θα σας μείνει αξέχαστο!
 
3. Τα επερχόμενα καινοτόμα διπλώματα για το έτος 2023

 PILATES ALAN HERDMAN 500: ΕΝΑΡΞΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

 PERSONAL TRAINING 300: ΕΝΑΡΞΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

 YOGA ALLIANCE 200: ΕΝΑΡΞΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Παγκόσμιες πιστοποιήσεις 
Κάνε την εγγραφή σου με -20% έως 31/12.
 
Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε πάντα δίπλα σας
Με εκτίμηση,

Be One Of Us
Studio One network
We build Careers

Personal Training 500h Diploma
Yoga Alliance RYS 500 Diploma
Pilates Instructor 500h Diploma
Group Exercise Leader
E-Learning Διπλώματα
Διπλώματα - Σεμινάρια