Γιατί οι Pilates Instructors πρέπει να εκπαιδευτούν στη Yoga;

 


Γιατί οι Pilates Instructors πρέπει να εκπαιδευτούν στη Yoga;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ένας εκπαιδευτής Pilates μπορεί να επωφεληθεί από την εκμάθηση της γιόγκα:

1.Αυξημένες γνώσεις και δεξιότητες: όπως η έμφαση στην αναπνοή, τη συγκέντρωση και τη σύνδεση νου-σώματος. Ωστόσο, η γιόγκα περιλαμβάνει επίσης ένα ευρύτερο φάσμα στάσεων και τεχνικών αναπνοής από το Πιλάτες. Η εκμάθηση γιόγκα μπορεί να δώσει σε έναν εκπαιδευτή Pilates πρόσθετα εργαλεία και τεχνικές για να χρησιμοποιήσει με τους πελάτες του, διευρύνοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές του.

2.Βελτιωμένη ευελιξία και εύρος κίνησης: Οι στάσεις της γιόγκα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ευελιξίας, της κινητικότητας και του εύρους κίνησης. Η ενσωμάτωση της γιόγκα σε ένα μάθημα Pilates μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να εμβαθύνουν τις διατάσεις τους και να βελτιώσουν τη συνολική τους ευελιξία.

3.Μεγαλύτερη έμφαση στη χαλάρωση: Ενώ το Pilates δίνει επίσης έμφαση στη χαλάρωση και τη μείωση του στρες, η γιόγκα δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε αυτούς τους τομείς. Η εκμάθηση της γιόγκα μπορεί να βοηθήσει έναν εκπαιδευτή Pilates να ενσωματώσει περισσότερες τεχνικές χαλάρωσης στα μαθήματά του, βοηθώντας τους πελάτες να μειώσουν το στρες και να βελτιώσουν την ψυχική ευεξία.

4.Διαφοροποίηση των προσφορών των τάξεων: Με την ενσωμάτωση της γιόγκα στα μαθήματά του, ένας εκπαιδευτής Pilates μπορεί να διαφοροποιήσει τις προσφορές του και να προσελκύσει ένα ευρύτερο φάσμα πελατών. Ορισμένοι πελάτες μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για τη γιόγκα, ενώ άλλοι μπορεί να προτιμούν το Pilates. Η προσφορά και των δύο μπορεί να βοηθήσει στην προσέλκυση και διατήρηση πελατών.

5.Προσωπική ανάπτυξη:Ένας εκπαιδευτής Pilates που μαθαίνει γιόγκα μπορεί να βελτιώσει τη δική του σωματική και ψυχική ευεξία, καθώς και να εμβαθύνει στην κατανόηση των πρακτικών νου-σώματος.

Το δίπλωμα RYS 200 της Yoga Alliance είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα πιστοποίησης για δασκάλους γιόγκα. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει τεχνικές, εκπαίδευση και πρακτική, μεθοδολογία διδασκαλίας, ανατομία και φυσιολογία. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων RYS 200 λαμβάνουν το δίπλωμα RYT 200 του οργανισμού Yoga Alliance, το οποίο προσθέτει αξιοπιστία, παρέχει ευκαιρίες απασχόλησης και τους δίνει πρόσβαση σε ένα δίκτυο επαγγελματιών της γιόγκα.

Personal Training 500h Diploma
Yoga Alliance RYS 500 Diploma
Pilates Instructor 500h Diploma
Group Exercise Leader
E-Learning Διπλώματα
Διπλώματα - Σεμινάρια