5+1 λόγοι για να γίνεις PILATES INSTRUCTOR με αναγνωρισμένη πιστοποίηση EUROPE ACTIVE!


5+1 λόγοι για να γίνεις PILATES INSTRUCTOR με αναγνωρισμένη πιστοποίηση EUROPE ACTIVE!

Το PILATES αποτελεί μία κορυφαία μορφή εκγύμνασης και η ζήτηση μαθημάτων pilates έχει εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια. Το να γίνεις εκπαιδευτής/εκπαιδεύτρια PILATES αποτελεί ένα σημαντικό προσόν στην αγορά του FITNESS και η αναγνώρισμένη πιστοποίηση EUROPE ACTIVE είναι ικανή να σου ανοίξει πολλούς επαγγελματικούς δρόμους. Ας δούμε 6 λόγους όπου αν αγαπάς το pilates, ίσως το επάγγελμα του εκπαιδευτή να είναι το ιδανικό για εσένα. 


Μεταμορφώστε τις ζωές των άλλων μέσω της υγείας και της ευεξίας

Ως εκπαιδευτής Pilates, έχετε τη δύναμη να μεταμορφώνετε ζωές προάγοντας την υγεία και την ευεξία. Το Pilates είναι μια ολιστική μέθοδος άσκησης που εστιάζει στη δύναμη, την ευελιξία και τη συνολική ισορροπία νου-σώματος. Καθοδηγώντας τα άτομα στις συνεδρίες Pilates, μπορείτε να τα βοηθήσετε να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, τη στάση του σώματος και την ψυχική τους ευεξία, οδηγώντας σε βελτιωμένη ποιότητα ζωής.


Μοιραστείτε το πάθος σας για κίνηση και ενσυνειδητότητα

Το να γίνετε εκπαιδευτής Pilates σας επιτρέπει να μοιραστείτε το πάθος σας για την κίνηση και την προσοχή με άλλους. Το Pilates δεν αφορά μόνο τη σωματική άσκηση αλλά και τη σύνδεση του μυαλού και του σώματος. Διδάσκοντας Pilates, μπορείτε να εμπνεύσετε τα άτομα να αναπτύξουν μια βαθύτερη επίγνωση του σώματός τους και να καλλιεργήσουν μια προσεκτική προσέγγιση στην κίνηση.


Υψηλή ζήτηση για καταρτισμένους εκπαιδευτές Pilates

Η ζήτηση για καταρτισμένους εκπαιδευτές Pilates συνεχίζει να αυξάνεται καθώς περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν τα οφέλη αυτής της μεθόδου άσκησης. Είτε πρόκειται για ειδικά στούντιο Pilates, γυμναστήρια ή ακόμα και εγκαταστάσεις αποκατάστασης, υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για έμπειρους εκπαιδευτές που μπορούν να προσφέρουν ασφαλείς και αποτελεσματικές συνεδρίες Pilates. Με το να γίνετε πιστοποιημένος εκπαιδευτής Pilates, τοποθετείτε τον εαυτό σας για ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε μια ακμάζουσα βιομηχανία.


Ευέλικτο Πρόγραμμα Εργασίας και Ανεξαρτησία

Ένα από τα προνόμια του να είσαι εκπαιδευτής Pilates είναι η ευελιξία που προσφέρει όσον αφορά το πρόγραμμα εργασίας και την ανεξαρτησία. Αυτή η ευελιξία σάς επιτρέπει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ εργασιακών και προσωπικών υποχρεώσεων, ενθαρρύνοντας έναν ικανοποιητικό τρόπο ζωής.


Συνεχής Μάθηση και Επαγγελματική Ανάπτυξη

Ο κόσμος του Pilates εξελίσσεται συνεχώς, με νέες έρευνες και ιδέες να αναδύονται. Ακολουθώντας μια καριέρα ως εκπαιδευτής Pilates, ξεκινάτε ένα ταξίδι συνεχούς μάθησης και επαγγελματικής ανάπτυξης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε εργαστήρια, σεμινάρια και προηγμένα προγράμματα κατάρτισης για να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να βελτιώσετε τις διδακτικές σας δεξιότητες. Αυτή η δέσμευση για συνεχή εκπαίδευση όχι μόνο ωφελεί τους πελάτες σας, αλλά ενισχύει επίσης την τεχνογνωσία και την επαγγελματική σας αξιοπιστία.


Πιστοποίηση Europe Active EQF Level 4

Η πιστοποίηση Europe Active EQF Level 4 έχει τεράστια σημασία για προσωπικούς εκπαιδευτές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη. Το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF) είναι ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που παρέχει διαφάνεια και συγκρισιμότητα των προσόντων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Η πιστοποίηση EQF Level 4 σημαίνει ότι ένας personal trainer διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες για την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας.

Η απόκτηση της πιστοποίησης Europe Active EQF Level 4 αποδεικνύει τη δέσμευσή σας στην επαγγελματική αριστεία και διασφαλίζει ότι πληροίτε τα βιομηχανικά πρότυπα που ορίζει η Europe Active. Αυτή η πιστοποίηση ενισχύει την αξιοπιστία σας ως personal trainer, ενσταλάζει την εμπιστοσύνη μεταξύ των πελατών και διευρύνει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας στην ευρωπαϊκή βιομηχανία γυμναστικής.


Έναρξη νέων τμημάτων αναγνωρισμένης πιστοποίησης PILATES στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 2023, δείτε περισσότερες πληροφορίες και κατεβάστε το πρόγραμμα σπουδών εδώ

Personal Training 500h Diploma
Yoga Alliance RYS 500 Diploma
Pilates Instructor 500h Diploma
Group Exercise Leader
E-Learning Διπλώματα
Διπλώματα - Σεμινάρια